Gå direkt till Nyheten (Stora beställningar till Roséns i Lovene)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stora beställningar till Roséns i Lovene

Publicerad Tuesday, 28 February 2012, 14:05 av Redaktionen

På kort tid har orderstocken ökat med mer än 60 miljoner kronor för Rosén & Co Maskiner i Lovene. Nya såväl som tidigare kunder har lagt beställningar.

Roséns får återigen bygga stora sorteringsanläggningar på export och vidareförädling på den svenska marknaden, enligt ett pressmeddelande från företaget.

– Sverige och Storbritannien är sedan tidigare etablerade marknader och vår satsning i Ryssland tycks träffa rätt, säger Jan Eveborn företrädare för Roséns.

– Företaget befäster sin position som en av Europas ledande leverantörer av hanteringsutrustning för träindustrin.

– Det är ett strategiskt arbete med bästa tänkbara kontaktytor hos marknaden, ständig förbättring av produktprogrammet och en engagerad och nyfiken organisation som är receptet. Dessutom har vårt automatsorteringsprogram fått ett fantastiskt bemötande av marknaden.

– Kunderna uppskattar våra robusta konstruktioner, den höga tillgängligheten i anläggningen samt vårt fina samarbete under och efter installationen. Det är viktigt att utrustningen tillverkas på egen verkstad. Med personalens engagemang och verkstadsresursen, håller vi hård kvalitetskontroll genom hela processen samt klarar de korta leveranstiderna.

Roséns levererar hanteringsutrustningar till sågverk och hyvlerier. Bolaget finns beläget i Lovene och Göteborg, och har över 35 års branscherfarenhet.