Gå direkt till Nyheten (Sista matchen för IBK Lidköpings Damer)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Sista matchen för IBK Lidköpings Damer

Publicerad Friday, 09 March 2012, 10:46 av Redaktionen

IBK Lidköpings Damer spelar i kväll säsongens sista seriematch. Glädjande för alla innebandyintresserade så sker det i Lidköping.

Och vad kan vara bättre än att få möta Lockerud ännu en gång. Lockerud, som är kända för att vara ett spelande lag, brukar alltid bjuda upp till bra spel. Och dessutom så är de ju våra närmaste innebandygrannar.

Lagen har redan stött på varandra två gånger denna säsong. I det första mötet i Lidköping vann IBK med 12-4. Men Lockerud fick revansch hemma med 6-1. Matchen börjar kl. 19.30 i Idrottens Hus och trots att det är fredagskväll, hoppas på laget på många supporters stöd.