Gå direkt till Nyheten (Ledare samlas för att utveckla Skaraborg)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 07 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ledare samlas för att utveckla Skaraborg

Publicerad Monday, 19 March 2012, 10:38 av Redaktionen

Idag samlar Västsvenska Handelskammaren och Actea Consulting chefer och ledare i Lidköping för att inspireras. Vid dagens lunchseminarium ges tips om det egna ledarskapet och deltagarna får möjlighet att träffa andra chefer i ledande befattningar i Skaraborg. Totalt är det ett trettiotal personer som har anmält deltagande.

Västsverige och Skaraborg befinner sig just nu i ett paradigmskifte. Synen på vad som utmärker ett effektivt ledarskap får helt ny betydelse. Det räcker inte längre att utöva ett ledarskap som påverkar medarbetarna på ett positivt sätt. Ledarskapet måste numera också nå ut till kunderna, så att effekten går att säkerställa och mäta på marknaden.

Seminariet ger dig de senaste forskningsrönen, samt konkreta tips och verktyg som hjälper dig att bygga en ledarkultur som skapar effekt i vardagen.

Carina Bergquist Palm är regionchef på Nordea, och berättar med inlevelse och engagemang om hur hon byggt upp en av landets ledande regioner genom att skapa en plattform för tillit, ansvar och delaktighet. 

Maria Tornberg har mer än tio års erfarenhet av att utveckla ledningsgrupper, samt driver forskningsprojekt med fokus mot ett effektivt ledarskap i samarbete med Göteborgs universitet och Försvarshögskolan.