Gå direkt till Nyheten (Utebio i Stadsträdgården – fredag och lördag)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 15 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Utebio i Stadsträdgården – fredag och lördag

Publicerad Friday, 08 August 2014, 06:05 av - Inskickat material

I kväll visas åter utomhusbio i Stadsträdgården, och denna gången är det en frusen äventyrsfilm och två komiker i en mack som kommer att visas på Dina-scenen i Stadsträdgården i Lidköping.

Utomhusbio i Stadsträdgården har blivit en tradition i Lidköping under sommaren. I vintras genomfördes även utomhusbion en kylig kväll i Stadsträdgården, och nu återkommer det populära evenemanget. Denna gången blir det en svensk klassiker och en film som i utgångspunkten drar tankarna åt en kyligare miljö.

–  Årets två filmer som vi valt att visa har båda varit stora publiksuccéer för en bred svensk publik, så vi hoppas naturligtvis att många tar med sig en filt och sätter sig i grönskas i Stadsträdgården, säger Andreas Hansen, kulturproducent på KulturBruket vid Lidköpings kommun.

Filmerna som visas är:
Macken The Movie, klockan 22 i dag. Filmen berättar om två bröder och deras liv i Macken som även har varit en mycket uppskattad tv-serie.
– Frost klockan 22 i morgon lördag. Det är en äventyrsfilm som har gjort stor succé i Sverige och internationellt. Filmen kommer att visas med engelsk tal och svenska undertexter.