Gå direkt till Nyheten (Risk för giftspridning vid rondellbygge)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 01 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Risk för giftspridning vid rondellbygge

Publicerad Friday, 20 February 2015, 11:57 av Björn Smitterberg

rondell

rondell

Den rondell som om några månader planeras att bli byggd i korsningen mellan Jungmansgatan, Skaragatan och Rörstrandsdelen på gräsområdet vid Vänersvik kommer att bygga på utfylld mark. Kommunens enhet Miljö-Hälsa varnar för att det kan finnas föroreningar i marken och att massor som grävs upp måste hanteras försiktigt. I övrigt tycks planerna för rondellen kunna godkännas under de närmaste veckorna för byggstart under våren.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Funderar
Gäst
Funderar
21 February, 2015 03:31

Äntligen… synd att det inte ingår infart till Lidl via skaragatan liknande den som är till statoil via wennerbergsvägen. Då hade den farliga korsningen som finns nu till Lidl kunnat läggas igen och trafiken på rörstrandsleden haft ett störningsmoment mindre…