Gå direkt till Nyheten (E-sport: Adam Jonsson, årets fighter 2015)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

E-sport: Adam Jonsson, årets fighter 2015

Publicerad Friday, 10 April 2015, 21:17 av Björn Smitterberg

På torsdagen var det dags för skiljematchen i finalspelet i e-sporten Fight club 2015.

e-sport_150410

De båda finalisterna, Felix Ståhl (till vänster på bild) och Adam Jonsson (till höger på bild), som i finalmötet före påsk  spelade oavgjort, var åter på plats i Lidköpings E – sportcentrum där det nu slutligen, i en skiljematch, skulle avgöras vem som är Lidköpings bäste spelare inom E–sportskategorin fightingspel.

Det blev en tuff final. Adam Jonsson, som hade flest poäng efter grundspelet, fick förmånen att välja det spel som skulle spelas för att avgöra finalen med. Valet blev King of Fighters XII, ett spel som Adam Jonsson tidigare under seriespelet visat sig behärska på ett övertygande sätt.

Trots ett hårdnackat motstånd och stundtals briljant spel kunde Felix Ståhl inte hindra Adam Jonsson från att ta hem mästartiteln.

Jenni Amandusson

 

 

 

 

 

Med vänlig hälsning

Jenni Amandusson