Gå direkt till Nyheten (51-åriga kvinnan ännu borta)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

51-åriga kvinnan ännu borta

Publicerad Sunday, 24 May 2015, 08:33 av Björn Smitterberg

Den 51-åriga kvinna som försvann vid lunchtid i fredags är ännu borta. Missing People planerade för ett eftersök på lördagskvällen – men det ställdes in. Det finns uppgifter, enligt Polisen inte helt säkra, att hon setts lifta från Lidköping.

Polisen har hittills varit förtegen med uppgifter för att anhöriga ville ha det så – men på lördagen släpptes vissa uppgifter via facebook, som en bekant till de anhöriga gjorde med tillstånd av de anhöriga. Denna uppgift meddelades inte Lidköpingsnytt på lördagen.

Det rör sig om en 51-årig kvinna vid namn Anneli, Hon har inte setts sedan i fredags. Annelie är 177 cm lång och väger 70 kg samt är gråhårig. Hon var vid försvinnandet klädd i svarta byxor ,marinblå jacka och seglarskor.

Polisen tar gärna emot tips.

Polisens resurser för att leta är delade med Fagersanna i nordöstra Skaraborg där en annan kvinna är försvunnen, här har Polisen ett mer specifikt område att söka genom medan man i Lidköpingsfallet står nästan helt utan idéer om var man ska leta, tänkbara uppslag har kontrollerats. .