Gå direkt till Nyheten (Frågor om droger i skolan och om akut hjälp)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Frågor om droger i skolan och om akut hjälp

Publicerad Monday, 25 May 2015, 18:38 av Björn Smitterberg

Vid fullmäktiges stund för allmänheten ställdes frågor dels om problematiken med droger i skolan, och dels om akut hjälp till ungdomar med olika psykiska diagnoser.

När det gäller den akuta hjälpen svarade socialdemokraten Lena Blomgren att den nämnd hon företräder – Vård- och Omsorgsnämnden – tror ha kommit fram till en lösning för att ett akut hem för boende skall kunna öppnas inom kort.

Frågan om droger i skolvärlden lockade flera politiker till talarstolen som poängterade vikten av att skolpersonal agerar snabbt och tydligt. Svaret var att det finns regler för hur misstanke om droger i skolvärlden skall hanteras.