Gå direkt till Nyheten (Bandy: Avhopp från allsvenskan)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bandy: Avhopp från allsvenskan

Publicerad Thursday, 28 May 2015, 16:37 av Redaktionen

Skirö AIK har beslutat att lämna återbud till spel i Allsvenskan Södra 2015/16.

– Vi hade en budget som skulle hålla för allsvenskt spel. Problemet är spelarbrist och den grundar sig delvis i ekonomi. Problemen började med att några spelare försvann och ju fler som försvinner desto osäkrare blir det för de som är kvar. Det finns andra klubbar som har ekonomiska resurser att skriva kontrakt och avlöna spelare, det har inte vi. Nu hoppas vi kunna få ihop ett Division 1-lag och få spela i Division 1 och kanske på sikt komma tillbaka till Allsvenskan, säger Stewe Jonsson, ledamot i Skirö AIK:s sportgrupp och tidigare föreningens ordförande i 20 år.

Det är i dag inte klart vilket lag som får spela allsvenskt i ställetför Skirö AIK.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
RO
Gäst
RO
28 May, 2015 07:31

Vad kostar det att låna spelare av Villa?