Gå direkt till Nyheten (Torsdagarna räcker inte till för allt i Stadsträdgården)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 December 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Torsdagarna räcker inte till för allt i Stadsträdgården

Publicerad Tuesday, 02 June 2015, 07:13 av Redaktionen

stadstr_lopUnder sommaren kommer Stadsträdgården åter igen vara fylld med kultur – allt från utomhusbio till hårdrock och barnteater.
Det skriver Susanne Leverén som samordnar aktiviteterna i ett pressmeddelande. I år under namnet Sommar i Trädgår´n efter att tidigare ha kallats Torsdag i Trädgår´n.

Stadsträdgården är även i år platsen att spendera sommarkvällarna på i Lidköping. Här kommer du att kunna att ta del av ett mycket varierat kulturellt utbud. Som vanligt är alla aktiviteter gratis.

jecko_privatArkivbild: Jessie och Jecko i Stadsträdgården

Under sommarveckorna kan du ta del av musik, uppträdanden, film och mycket mer. Bland annat de lokala estradörerna och akrobaterna Jecko och Jessie, barnteater med Pettson och Findus, Kanadensaren Jaron Freeman Fox, rapparen Allyawan, jazzgruppen Gumbo och Skaraborgsbandet Otheas som just nu ligger etta på P3-osignat.

-Vi har ett väldigt fint och rikt utbud i Stadsträdgården i sommar, med såväl spets, som bredd och kvalité, säger Susanne Leverén, samordnare för Sommar i Trädgårn och kulturproducent på KulturBruket vid Lidköpings kommun.

Årets sommarprogram inleds med Nationaldagsfirandet 6 juni och avslutas med den årligt återkommande Kultur- och porslinsfestivalen 21-23 augusti.