Gå direkt till Nyheten (Militära enheter till Kinnekulle)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Militära enheter till Kinnekulle

Publicerad Monday, 08 June 2015, 20:49 av Redaktionen

Polisen har i k väll satt in militär personal i spaningarna efter den 17-åriga kvinna som saknas på Kinnekulle.

Genom att skärpa rubriceringen till människorov får Polisen möjlighet att göra kraftfullare eftersökningar. Ett rykte om att spår av flickan hittats i en byggnad avfärdas av Polisen, däremot har det hittats en påse med tillhörigheter. Vad det är och var vill inte Polisen gå ut med.

Hennes mobiltelefon har pejlats, men spåren slutar vid arbetsplatsen i caféet där hon skickade ett SMS till föräldrarna att hon var på väg hem. Bär hon inte kom hem åkte föräldrar för att möta, men hittade bara mopeden.