Gå direkt till Nyheten (17-åringen: Källby IP ny ledningsplats för Polisen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

17-åringen: Källby IP ny ledningsplats för Polisen

Publicerad Wednesday, 10 June 2015, 11:15 av Björn Smitterberg

polisskylt_lopPolisen har under förmiddagen skickat ut ett nytt meddelande till medier om de efterspaningar efter Lisa Holm som fortsätter idag. Resurser från hela södra Sverige har kallats till Källby och Blomberg.

Här är Polisens hela meddelande i dag:

Polis upprättar en ledningsplats vid Källby idrottsplats därifrån vi leder arbetet. På väg upp till platsen är 10 hundförare med hundar, en polishelikopter och två hästar som kommer att delta i sökandet.

I nuläget vet vi inte vad som hänt Lisa och vi har ingen misstänkt. Vi kommer under dagen att hålla nya förhör med allmänheten och tipsen strömmar in.

Vi har ett sökområde på en radie av 300 meter från cafét som förutom ladan är genomsökt. I går anträffades ett mobilskal tillhörande Lisa cirka en kilometer från cafét. Från den platsen och inom en radie på 300 meter kommer att genomsökas under dagen.

Detta är den informationen som vi i nuläget kan ge.

Lidköpingsnytt – www.lidkoping.se