Gå direkt till Nyheten (Stor affärsfastighet till salu)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stor affärsfastighet till salu

Publicerad Friday, 19 June 2015, 07:23 av Björn Smitterberg

En stor affärsfastighet i Lidköping, alldeles intill Framnäs köpcentrum, är till salu. I dag finns här båtar och båttillbehör, det är butik och verkstad samt lagerlokal men en stor del av fastigheten är obebyggd. Egentligen är det två fastigheter som används tillsammans inom ett inhägnat område.

Fastigheten ligger vid korsningen mellan järnvägen och Ekebladsvägen vid Stenportsgatan. Sammanlagt är det nära 6.000 kvadratmeter tomt där det får bedrivas industriverksamhet eller handel. Byggnaderna är på 1.345 kvadratmeter. Det begärda priset för fastigheten är 9,3 miuljoner kronor.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Funderar
Gäst
Funderar
19 June, 2015 04:23

Läge för kommunen att köpa in och bygga höga hyreshus på. Idealiskt läge. Centralt och nära till hands och kollektivtrafik och man får en fantastisk utsikt över kinneviken och skuggar inte nåt annat hyreshus ( framnäs köpcentrum på norrsidan.