Gå direkt till Nyheten (Dagsböter för cykelkrock, vapenbrott och bedrägeri)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 November 2023

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Dagsböter för cykelkrock, vapenbrott och bedrägeri

Publicerad Saturday, 25 July 2015, 09:04 av Redaktionen

En kvinna i Lidköping döms till dagsböter för att hon i samband med en vänstersväng krockat med en cyklist i Lidköping. Böterna är ett strafföreläggande för bristande uppmärksamhet samt vållande av kroppsskada. Böterna är sammanlagt 4.400 kronor.

En 16-åring i Lidköping får strafföreläggande om böter för att ha burit en kolsyrepistol. Böter på sammanlagt 1.500 kronor.

En 35-åring får böta och betala skadestånd till Hotell Rubinen för att ha bott på hotellet och ätit middag för nära 5.000 kronor sammantaget. Han uppgav sig felaktigt heta Magnus Lemon. Böter på 2.000 kronor utfärdade.

Strafförelägganden kan överklagas.