Gå direkt till Nyheten (Lidköpings Dataförening firar 1 år med “schysstare” spel)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lidköpings Dataförening firar 1 år med “schysstare” spel

Publicerad Thursday, 17 September 2015, 16:44 av - Inskickat material

– Tänk att det redan gått ett helt år. Det tycker vi är värt att fira med en hel vecka full av aktiviteter. Jubileumet kommer att återspegla allt som sker på Lidköpings E – sportcenter.
Det skriver Jenni Amandusson i ett pressmeddelande från Lidköpings Dataförening som vuxit rejält på kort tid
– På måndag drar firandet igång då vi startar med en föreläsning av Olle Cox från organisationen Friends.  Olle Cox kommer att föreläsa för oss om ett schysstare spelklimat på internet och vuxenvärldens ansvar i detta. Föreläsningen startar klockan 19.00, är gratis och arrangeras i samarbete med Kulturbruket.

– På tisdagen blir det en tjejkväll med turneringar och skoj följt på onsdagen av den första Magic the Gatheringturneringen i Lidköpings E – sportcenters historia. På torsdagen blir det TV – spelturnering i spelet Rocket League. Veckan avslutas fredag till söndag med ett jubileums – LAN där vi anordnar tävlingar i Counter Strike Global Offensive och andra spel.