Gå direkt till Nyheten (Klara för slutspel i e-sporten Fifa 16)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Klara för slutspel i e-sporten Fifa 16

Publicerad Friday, 23 October 2015, 15:00 av Redaktionen

FIFA 16 Lidköping Open E – sport Championship 2015. Då var andra och sista omgången i seriespelet avklarad.

Trots att det även denna gång blev en del återbud på grund av giltiga förhinder kunde matcherna genomföras.

Det bjöds på spännande spel av spelare som vid det här laget kände till varandras spelupplägg och spelstil väl. Kampen blev jämn och men framåt kvällen blev det allt tydligare att en spelare klart skiljde sig från de andra. Viktor Björk regerade den digitala planen och det var väl egentligen ingen av de övriga som kunde hindra honom från att promenera igenom grundspelet obesegrad.

Stor framgång hade även Oskar Johansson som med 15 poäng tog sig från ingenstans in på tredje plats bland de fyra spelare som går vidare till slutspelet. Klara för slutspel är även Christian Salonsaari och Viktor Qvist. Färdigspelat för den här gången är det emellertid för både Sebastian Salonsaari och Jesper Kristensen.

Nästa vecka är det semifinal och allmänheten bjuds in som åskådare.

–  Jenni Amandusson
Lidköpings Dataförening/E-sportcenter

fifa