Gå direkt till Nyheten (Vi har en vinnare…
Lidköpings öppna mästerskap i MarioKart 8 är avgjort)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Vi har en vinnare…
Lidköpings öppna mästerskap i MarioKart 8 är avgjort

Publicerad Saturday, 13 February 2016, 18:38 av Redaktionen

mariovinnareSå var det äntligen avgjort. Efter flera veckors hårt tävlande är det avgjort vem som är Lidköpings främste Mario Kart – förare.
Vinnaren Louise Apell med priser – bilderna är klickbara till större format..Inför stor publik i Folkans biosalong kämpade de fyra finalisterna i Lidköpings öppna mästerskap i  konsolspelet Mario Kart 8 arrangerat av Lidköpings E – sportcenter i samarbete med Folkets Hus.

På startlinjen stod Louise Apell, Christian Magnusson, Zebastian Ovesen och Oscar Stadesjö. Racet pågick över 8 ”cuper” under sammanlagt två timmar med endast paus för bensträckare.

mariobild1
Stolt mamma Titti med heja-skylt för sonen Oscar Stadesjö

Med flest poäng efter samtliga ”cuper” och därmed vinnare av årets mästartitel blev Louise Apell (407 poäng). På andraplats med (387 poäng) hittar vi Zebastian Ovesen och på tredje plats med (297 poäng) hittar vi Christian Magnusson. På fjärde plats hittar vi den hårt kämpande och mästerskapets yngste förare Oscar Stadesjö (240 poäng).

Efter avklarat race hedrades samtliga finalister med fina priser från Lidköpings E – sportcenter och Lidköpings Folkets Hus. Utöver dessa priser puttrade mästerskapsvinnaren hem i sällskap med en radiostyrd MarioKart.

bariobild4

maiobild2
Finbesök av Mario, Luigi och Waluigi

– Jenni Amandusson