Gå direkt till Nyheten (Gudstjänster med vardagstalare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Gudstjänster med vardagstalare

Publicerad Wednesday, 16 March 2016, 11:26 av - Inskickat material

Under våren erbjuder Lidköpings församling i sitt gudstjänstutbud en delvis annorlunda form, nämligen ”Mässa med vardagstalare”.  Datumen för dessa samlingar är den 17 mars och den 14 april kl 19, och platsen är S:ta Maria kyrka i Margretelundsområdet.
Det som skiljer denna gudstjänst från andra gudstjänster är att det medverkar en inbjuden talare som ger sina tankar kring ett givet ämne. Nu på torsdag är alla välkomna att lyssna till Karin Utbo, som är chef vid Guldvingens vårdcentral och ska reflektera kring ämnet ”Att möta människor”. Medverkar gör även sjukhuspräst Anita Ingvarsdotter som firar mässan.