Gå direkt till Nyheten (Statistiskt om statslån och städjobb)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Statistiskt om statslån och städjobb

Publicerad Wednesday, 16 March 2016, 09:34 av Redaktionen

Statens upplåning i cerifikat minskade
Värdet på den kortfristiga värdepappersskulden minskade under februari med 77 miljarder kronor. Statens kortfristiga upplåning bidrog mest till minskningen genom att 84 miljarder kronor förföll, dels i statskuldsväxlar, dels i certifikat denominerade i USD och GBP. Läs mer

Städjobb vanligt bland utrikes födda
Städare var det vanligaste yrket bland utrikes födda på den svenska arbetsmarknaden år 2014. I denna grupp var år 2014 nästan två av tre män i yrket utrikes född och nästan varannan kvinna. Det motsvarar 15 procent av alla anställda. Läs mer

– SCB