Gå direkt till Nyheten (Muhrén stannar)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Muhrén stannar

Publicerad Tuesday, 29 March 2016, 15:31 av - Inskickat material

Magnus Muhrén kommer att fortsätta i Villa Lidköpings ledarstab i ytterligare två år. Kontraktet är nu klart, skriver Villa i ett pressmeddelande.
– Det här har varit mitt alternativ under en längre tid. Jag trivs fantastiskt bra med ledare, spelare och hela föreningen. Det projekt vi påbörjat, som inom de närmaste åren förhoppningsvis ska leda till föreningen första SM-guld, vill jag vara med att arbeta vidare på, säger Magnus Muhrén i en kommentar.

Magnus Magnus Muhrén kom till Villa Lidköping inför den nu avslutade säsongen. Han har i ledarstaben haft rollen som ”players manager” tillsammans med huvudtränaren Johan Sixtensson och de övriga ledarna. Mot slutet av säsongen fick Magnus även bli spelare igen på grund av att lagets trupp blivit tunn efter att Jesper Bryngelson slutat och Tim Persson blivit skadad.

Nu kommer Magnus Muhrén inför kommande säsong att ha samma roll på tränarsidan som var tänkt från början.