Gå direkt till Nyheten (Skall sälja MC i Skandinavien)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Skall sälja MC i Skandinavien

Publicerad Thursday, 07 April 2016, 13:54 av Redaktionen

Tobias J Lundmark, 34 år, kommer från Varaslätten i Västergötland men är sedan några år tillbaka bosatt i Lidköping. Han har nu inlett en ny karriär sedan han börjat vid KTM Sportmotorcycle Scandinavia som ansvarig för återförsäljarnätet i Skandinavien.

I hans yngre år var det focus på en cykelkarriär i mountainbike där han tillhörde en grupp av landets främsta ungdomscyklister. 2001 köpte han sin första motocrosscykel och ställde upp på Gotland Grand National. Sedan dess har åren rullat på med motocross, enduro och landsvägskörning.

Tobias Lundmark har jobbat i MC-branchen sedan 2005.

KTM Sportmotorcycle Scandinavia är en av Sveriges största leverantörer av motorcyklar. Det svenska huvudkontoret ligger i Örebro, och ansvarar för Sverige, Norge samt Danmark. Moderbolaget finns i Österrike.

Tillbaka till framsidan