Gå direkt till Nyheten (Lekutrustning förfinar Nya Stadens torg)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Lekutrustning förfinar Nya Stadens torg

Publicerad Tuesday, 12 April 2016, 11:24 av Björn Smitterberg

vattenkonsttorgetNya Stadens  torg kommer att utvecklas, och nu har det börjat med en speciell lekutrustning. Den är skapad för att ge olika synintryck bl a. Vattenvirvel och Vattenspegel kallas de här första delarna.

vattenkonsttorget160412a

Just nu pågår monteringen av de första delarna på torget. Det är det ett av de första av alla de förslag – från början 18 – som finns för utvecklingen av Nya Stadens torg. I ett annat hörn pågår omläggningen av gatan för att ta bort trottoarens kant mot gatan.

vattenkonsttorgetb

Bilderna är klickbara till större format.