Gå direkt till Nyheten (Bra år för Folkets Hus-föreningen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 18 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bra år för Folkets Hus-föreningen

Publicerad Thursday, 14 April 2016, 16:22 av Björn Smitterberg

ikon-folketshusfolkanFolkets Hus i Lidköping har summerat det gångna året inför årsmötet. En kort mening tagen ur verksamhetsberättelsens slutord lyder:
– 2015 var ett bra år!

Året var bra för att lokalerna rustats och en undersökning visar att ingen kulturarena lockar så många besökare i Lidköping som Folkets Hus. 90 procent av Lidköpingsborna besöker folkets Hus minst en gång per år.

Den ekonomiska omsättningen ökade betydligt under 2015. Den stannade på 9,162 miljoner kronor vilket är en ökning på ett år ,ed 1,4 miljoner. Soliditeten har ökat betydligt och den ansamlade förlusten minskades med 155.000 kronor till knappt en kvarts miljon.