Gå direkt till Nyheten (Årets företag i besöksnäringen: Sjöbodens Restauranger)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 13 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Årets företag i besöksnäringen: Sjöbodens Restauranger

Publicerad Friday, 15 April 2016, 06:56 av Redaktionen

Sjöbodens Restauranger – Årets Turismföretag i Lidköping/Götene.

2015 går utmärkelsen till Sjöbodens Restauranger med motiveringen:

”2015 års turistföretag är ett företag som under många år utvecklat sin verksamhet till att vara ett föredöme på många sätt inom besöksnäringen och har med hjälp av duktiga medarbetare konsekvent byggt upp sin verksamhet till en hög nivå. Företaget har varit en drivande och engagerande samarbetspartner i att utveckla Kållandsö tillsammans med bl. a Kållandsöföreningen och Destinationsbolaget och har medverkat återkommande i olika utvecklingsprojekt och evenemang. Företaget arrangerar ständigt olika aktiviteter på restaurangerna för att locka fler gäster och bidrar till att våra besökare har en trevlig vistelse. Med framgångsrika restauranger, både på Kållandsö och i Lidköping, där maten, drycken och servicen är i fokus har detta företag bidragit till att stärka besöksnäringen i Destination Läckö-Kinnekulle. Genom åren har restauranger fått många utmärkelser och har sedan 2000 respektive 2008 varit betygsatta i Sveriges Restaurangguide White Guide.”

2015 års turistföretag är Sjöbodens Restauranger som driver Restaurang Sjöboden och Pirum Restaurang & Vinbar.

Priset delades ut i samband med Destination Läckö-Kinnekulle AB´s bolagsstämma i Centrumhuset i Götene 14 april av Jim Josefsson, VD och Stefan Johanson, ordförande i Destination Läckö-Kinnekulle AB. Utmärkelsen ”Årets Turismföretag” delas ut till ett företag, förening eller stiftelse i Destination Läckö-Kinnekulle som arbetar utifrån kärnvärden såsom hållbarhet, samverkan och attraktivitet med ett positivt och handlingskraftigt arbetssätt.