Gå direkt till Nyheten (Bandynyheter under torsdagen)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bandynyheter under torsdagen

Publicerad Thursday, 21 April 2016, 21:14 av Tore Sahlström


Under torsdagen blev det klart med några riktiga heta bandynyheter. Vid en sen presskonferens i Bollnäs offentliggjordes det att den tidigare bandystjärnan i Sandviken Patrick Nilsson har skrivit på ett två årskontrakt med Hälsingeklubben.

Hammarby har nu gjort klart med en ny tränare och det är den meriterande Andrej Pasjkin som skrivit ett kontrakt på 1+1 år. Han har lett den ryska storklubben Jenisej till två guld (2013 och 2014). Han återförenas nu med sin son Misja som spelar i Hammarby.

I morgon fredag ska Villa ha en presskonferens för att presentera sitt andra nyförvärv. Allt talar för att det är den hemvändande Christoffer Norin som kommer tillbaka till sin hemstad efter några år i Kalix. Eller så har sportchefen  ”Sparris ”ett äss i rockärmen och överraskar med ett helt annat namn – men tipset är dock Norin