Gå direkt till Nyheten (SCB i dag om koldioxid och arbetskraftskostnader)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

SCB i dag om koldioxid och arbetskraftskostnader

Publicerad Friday, 29 April 2016, 09:36 av Redaktionen

Utsläpp av växthusgaser fortsätter att minska samtidigt som ekonomin växer
Utsläppen av växthusgaser fortsätter att minska under 2015 samtidigt som den svenska ekonomin växer. En förklaring är att användningen av fossila bränslen minskat i el- gas- och värmeverken, en annan är att branscher med låga utsläpp har positiv ekonomisk tillväxt. Men hushållens utsläpp från personbilar fortsätter att vara en utmaning. Läs mer

Arbetskraftskostnaderna ökade i februari
Det preliminära arbetskostnadsindexet för den privata sektorn har för februari beräknats till 119,9 för arbetare och 123,1 för tjänstemän. Sedan februari 2015 har arbetskraftskostnaden ökat med 3,4 procent för både arbetare och tjänstemän. Läs mer