Gå direkt till Nyheten (Långsiktigt!)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 16 april 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Långsiktigt!

Publicerad Sunday, 01 May 2016, 10:31 av Björn Smitterberg

stenportsg-skarag160501Det var god sikt i dag – upptäckte redaktören när denne var på Stenportsplatsen för att lyssna till vårsånger. Efter att ha vridit på huvudet konstaterades en ovanlig sak – som resulterade i två bilder; en åt vardera hållet.Redaktören var placerad mitt på markeringen för den gamla Stenporten. Bilderna är klickbara till större format.

stenportsg-skarag160501

Åt söder gick att se Stenportsgatan, passagen över Nya Stadens torg, Torgborn, Gamla Stadens torg och Skaragatan ända till Heléns dansskolas symboliska skylt på huset som varit brandstation. Åt andra hållet – västerut – gick att se Stenportsgatan ända till slutet.

stenportsgatan160401