Gå direkt till Nyheten (Polisens narkotikajakt fortsatte
16-åring fast med portionspåsar)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 14 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Polisens narkotikajakt fortsatte
16-åring fast med portionspåsar

Publicerad Thursday, 27 December 2018, 08:12 av Björn Smitterberg

polis-ikonUnder natten till annandagen gjorde polisen flera insatser mot narkotikaanvändare, vilket Lidköpingsnytt rapporterade på annandagen. Under natten till torsdagen har ytterligare insatser gjorts.

Redan vid 17-tiden på annandagen stoppades en bilist på riksväg 44 i Källby och det skrevs rapport om narkotikabrott.

19,24 stoppades en bilist på Framnäsvägen och vid kontroll visade en passagerare tecken på att vara narkotikaberusad och medtogs för provtagning. I mannens kläder anträffades narkotika.

22,10 anträffade poliser på Läckögatan en 16-åring som var påverkad av narkotika och hos honom hittades färdiga förpackningar med THC.

01,07 larmades poliser till Floragatan där en misshandel pågick. Det var en person som var våldsam mot två andra. en av de båda angripna blev sparkad vilket medförde att gärningsmannen greps av poliser misstänkt för grov misshandel.

01,30 – eller strax före – inträffade en trafikolycka i Örslösarondellen. En 20-årig förare tappade kontrollen över bilen och körde av vägen där bilen voltade och blev liggande på taket. Tre personer fanns i bilen men ingen skadades. Föraren misstänks för vårdslöshet i trafik.

07.22 Räddningstjänsten larmas till en ny olycka i Örslösa och även denna gång en singelolycka. Någon färdig rapport finns inte när detta skrivs så uppgifterna är osäkra.