Gå direkt till Nyheten (Familjefest på torget för melodifestival)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 14 juli 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Familjefest på torget för melodifestival

Publicerad Saturday, 12 January 2019, 07:34 av - Inskickat material

Helgen den 22 och 23 februari arrabgeras Melodifestivalens deltävling 4 i Lidköping. I samband med deltävlingen kommer att arrangeras en fest på Nya stadens torg i Lidköping under lördagen. En familjefest som är gratis för alla.
Programmet kommer innehålla flera kända barnfavoriter från SVT som Bolibompadraken, Taurus och Radioapan. Tillsammans med programledarna Ayla Kabaca, Yankho Kamwendo och David Skogman har publiken möjlighet att dansa och sjunga till sina favoriter.

Labyrint-tältet kommer finnas på plats med Roboten Taurus där barnen kan tävla med slajmmaskinen och vinna klistermärken med livspuckar.

Musikelever från De la Gardiegymnasiet i Lidköping kommer att bjuda på spännande inslag från De la Vision. Torghandlarna finns på plats under dagen och man kan passa på att handla i någon av stadens butiker. Torgisen på Nya stadens torg kommer att vara öppen så att alla som vill, kan åka skridskor.

– Vi hoppas att familjer från hela Skaraborg kommer och njuter av underhållningen som bjuds på torget, det kommer bli en riktigt härlig familjedag! säger Anna Ohlin Ek, VD Destination Läckö-Kinnekulle AB som tillsammans med Live Nation, SVT och Lidköpings kommun arrangerar Välkomstfesten.

– Även om man inte planerar att se musiktävlingen live här i Lidköping, kan man ju trots det gör en utflykt hit där massa aktiviteter och erbjudanden kommer att finnas under veckan, berättar Andrea Johansson, projektledare Lidköpings kommun.