Gå direkt till Nyheten (Spänningsfylld Pokémonvandring i Lundsbrunn)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 15 juni 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Spänningsfylld Pokémonvandring i Lundsbrunn

Publicerad Tuesday, 06 October 2020, 12:10 av - Inskickat material

Genom ett föräldrainitiativ genomförs en spännande Pokémonvandring under fredag eftermiddag och tidig kväll. Många barn och deras föräldrar i Lundsbrunn har visat intresse för Pokémon vandringar.

Under fredagen prövas därför en ny form av spännande jakt efter nya Pokémon, där lag spelar och försöker slå ut varandra i olika Pokémon gym. Deltagarna träffas även för att tillsammans slåss mot bland annat legendariska Pokémon som kommer i raider.

Pokémonvandringen startar vid Lundsbrunns Bygdegård som även används som “värmestuga”. Här kommer deltagarna kunna prata om sin upplevelse med en fika i handen.

– Vi ser fram emot en rolig hösteftermiddag med många Pokémon att finna och att få nya vänner i sitt Pokémon spel, säger en av de familjer som ska delta.

Lundsbrunns Samhällsförening med rymdcenter är huvudarrangör för arrangemanget. Bygdegårdarnas Riksförbund har beviljat en ungdomscheck på
2.500 kr till höstens barn/ungdomsverksamhet inom Samhällsföreningen. Detta är en av de satsningar som sker i höst för barn, unga och familjer.

Tid: Fredag 15 – 18 Lundsbrunns bygdegård