Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Thursday, 19 November 2020, 10:16 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som registrerades vid Bolagsverket senaste veckan och som har hemvist i västra Skaraborg.

Lidköping

Fastighetsbolaget Kremlan i Lidköping AB
har bildas med adress Hammarsmedsgatan 29 i Mariestad för att äga och förvalta fast egendom. Företaget leds av Jan Christer Mikael Brunnhagen, Mariestad.

Advokat Heléne Ulfström AB
har bildats på Högatan 8 för att bedriva advokatverksamhet. Företaget leds av Heléne Ulfström, Lidköping.

Jalmo Invest AB
har bildats på Ringvalsvägen 13 i Lidköping för att handla med konst och värdepapper. Företaget leds av Jens Andersson, Lidköping.

Pogosean Konsult AB
har bildats på Sunnersberg Torpa 29 för att bedriva läkarverksamhet och rådgivning på uppdrag av företag och regioner. Företaget leds av Rosanna Pogosean, Sunnersberg.

Stubbekulla Lantbruk AB
har bildats på Häggesled Stubbekulla 1 för att driva lantbruk. Företaget leds av Egon Carl-Gustav Karlsson och Anders Hans Gustav Karlsson, Häggesled.

West Assembly AB
har bildats på Linjevägen 13 för att bedriva byggnadsverksamhet, teknisk konsultverksamhet m m.  Företaget leds av Anders Bengt Göran Olausson, Lidköping, och James Craig Anders West, Trollhättan.

Götene

A Molin Konsult AB
hr bildats på Södra Kleven 6 Källby för att erbjuda konsulttjänster till Kemiskteknisk  industri samt förvalta värdepapper. Företaget leds av Alexander Martin Furuklint Molin, Blomberg.

Skara

Fastighetsbolaget Kopparslagaren 1 Skara AB
har bildats på Furuskogen 1 för att bedriva fastighetsförvaltning och -skötsel. Företaget leds av Marcus Per Erik Furusköld, Strö.

Lund HR konsult AB
har bildats på Oxbacksgatan 14 för att erbjuda konsultverksamhet och tillhandahålla interimslösningar inom management samt bedriva personaluthyrning m m och ge tjänster inom coaching, omställning, utbildning och personalutveckling.

Gregers Reparation och Design
har bildats på Örnsro Lila Nytorp 1 för att utföra specialtillverkningar av bildelar, samt för industri och hemmiljö, svetsarbeten, monteringar och reparationer på fastigheter och fordon.

Vara

Lejon & Sol Kök AB
har bildats på Skaragatan 4 i Kvänum för att driva restaurang. Företaget leds av Arian Mirzolfaghari, Uddevalla.

Östbäcks BÅL AB
har bildats på Längjum Östbäck 2 för att driva jrdbruk. Förtaget leds av Bengt Åke Robert Svensson, och Bo Lennart Svensson, Längjum.

Grästorp

Konjemi AB
har bildats på Ambjörnsvägen 16 för att arbeta som redovisningskonsult, skatterådgivning m m. Företaget leds av Maria Sofia Jeanette Johansson och Mikael Tobias Johansson, Grästorp.

Flyingwebshop AB
har bildats på Plogvägen 10 för att erbjuda konsulttjänster inom näthandel och företagsadministration. Företaget leds av Jan Poul Jensen, Grästorp.