Gå direkt till Nyheten (Poliser fick ta hand om badare)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Poliser fick ta hand om badare

Publicerad Monday, 14 December 2020, 21:59 av Björn Smitterberg

Poliserna har haft en hel del ärenden att hantera i dag. Bl a en berusad badare.

8,55 Personalen vid Gössliunda kyrka kontaktar Polisen och berättar om en gräsklippare som ställts vid kyrkan. den hör inte till kyrkan. Polisen tar klipparen i beslag och misstänker att den blivit stulen, ännu ej klarlagt var.

9.10 kontrolleras en bil på Valhallagatan i Skara. det  väcks misstankar om narkotikabrott och drograttfylleri. Efter en stund konstateras att föraren av bilen uppgivit en falsk identitet. Föraren och passagerarna rapporteras för narkotikabrott och föraren även för falsk tillvitelse.

10,01 kontrolleras bil på riksväg 44. En förare i 80-årsåldern visar sig köra utan körkort.

16,35 kallas poliser tiull småbåtshamnen vid Framnäs. Här får poliserna ta hand om en kraftigt berusad och genomblöt man som badat i hamnen.

17,54 kallas poliser till ett bråk i Vedum. det visar sig att några ouppklarade saker medfört att flera personer kommit hem till några i ders bostad. En kvinna skall ha blivit dragen i håret bl a. Besökarna, 4, 5 personer gav sig i väg i bil innan poliserna kom. Deras bil hittades dock någon kilometer bort i ett dike. Utredningen fortsätter, rubricerad som misshandel.