Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Thursday, 17 December 2020, 15:03 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som registrerades vid Bolagsverket senaste veckan och som har hemvist i västra Skaraborg.

Publiceras normalt onsdagar, men förskjutningar kan ske av olika skäl.

Lidköping

Big Kakel i Lidköping AB
har bildats på Linspelsgatan 2 för att handla med kakel och byggkeramik samt erbjuda plattsättning och byggnadsarbeten. Företaget leds av M;ariusz Krzysztof Zaleski, Lidköping.

Invicta Sweden AB
har bildats på Drejargatan 10 för att driva internethandel av bl a livsmedel. Företaget leds av Stuína Maria Armalis , Stockholm, Gustav Olof Karlsson, Skövde och Erik Rosengren, Lidköping.

Blys Fast AB
har bildats med boxadress i Vinninga för att förvalta fastigheter. Företaget leds av Erik Benny Bly, Vinninga.

Blom Communication AB
har bildats på Råda Myrebo 1 för att erbjuda konsulttjänster inom strategisk kommunikation och varumärkesutveckling. Föreetaget leds av Anna Linda Maria Blom, Lidköping.

Thor Bleeker AB
har bildats med adress Kållandsö Naven 21 för att äga och förvalta aktier, fastigheter och bostadsrätter. Företaget leds av Thor Bleeker, Naven.

NaturbyhessleAB
har bildats på Månesköldsgatan 40 för att förvalta egendom samt arbeta som konsult inom natur- och kulturvård, trädgårdsodling och förvalta värdepapper. Vidare ska företaget arbeta med utbildning, läkemedelsproduktion, fotouppdrag och guidning m m.

Hemelaa Holding AB
har bildats på Lilleskogsvägen 26 för att äga och förvalta värdepapper. Företaget leds av Ann-Marie Christina Träff, Lidköping.

Nimema AB
har bildats på Krysstagsvägen 13 för att driva konsultverksamhet inom projektledning och föreläsningar med målgruppen plastbearbetande industri och miljöteknik. Företaget leds av Nina Margareta Ahokas, Lidköping.

Götene

FoodFrame Sweden AB
har bildats på Vinkelgatan 6 i Götene för att som tjänsteföretag erbjuda konsulttjänster inom projektledning, verksamhetsutveckling och marknadskommunikation m m. Företaget leds av Eva Ulrika Åkesson, Götene.

Vara

Arentorps Livs AB
har bildats på Kedumsvägen 6 för att bygga obemannade livsmedelsaffärer i Västra Götaland. Företaget leds av Britta Stina Restin Fahlgren, Vara.

Ulfstorps Lantbruk AB
har bildats på Ulfstorps Säteri 3 har bildats för att driva lantbruk och entreprenadverksamhet. Företaget leds av Knut Fredrik Gerhard Liedberg, Ulvstorp, samt Anna Julia Liedberg, Ulvstorp.

Grästorp

I-charge Niso AB
har bildats på Plogvägen 3 för att utveckla och sälja system för laddutrustning till fordon, system och produkter för lagring och distribution för el. Företaget leds av Bengt Åke Nilsson, Hyringa.

Epsforce AB
har bildats på Hallonvägen 15 för att ska arbeta med problemlösning för tillverkande industri, samt verksamhetsutveckling och handel med värdepapper. Företaget leds av Per Johan Widström och Eva Monica Widström, Grästorp.

Skara

BoSte AB
har bildats på Vallgatan 50 för att driva handel med färg, erbjuda golvläggning, kakelsättning, badrumsrenoveringar och webbhandel m m . Företaget leds av Maria Christina Jonsson, Skara, och Bo Lennart Johansson, Falköping.

TGTG Limited Import & Export AB
har bildats på Valhallagatan 80 för att handla med begagnade bilar i Sverige och Afrika, samt importera afrikanska varor till svenska butiker. Företaget leds av Njei Taminang Gideon, Skara.