Gå direkt till Nyheten (Stora problem med smällare och raketer)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stora problem med smällare och raketer

Publicerad Friday, 25 December 2020, 22:16 av Björn Smitterberg

En polisinsats har i kväll identifierat en grupp ungdomar som misstänks vara inblandade i ofoget att skjuta smällare och raketer på Margretelund. Polisen vädjar i kväll till föräldrar att ta sina ansvar.

Några straffåtgärder har polisen inte att ta till utan kan bara köra hem de ungdomar som kan identifieras. Det kanske blir anmälan till sociala myndigheter i en förlängning. Skador kan göra föräldrar ekonomiskt ansvariga.

2 Kommentarer
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Eriksson
Gäst
Eriksson
26 December, 2020 12:19

Ja det var ett helvete utanför mig igår på svartebäcksgatan

Gunnel Larsson
Gäst
Gunnel Larsson
26 December, 2020 04:17

om det nu är förbjudet att skjuta raketer (på och i ansiktet på folk) på allmän plats, varför är det då inget straff. Ett förbud, måste väl ha en följd!. Ungdomar som är under 18 år,då är föräldrarna ansvariga.