Gå direkt till Nyheten (Stenkastning och raketer)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stenkastning och raketer

Publicerad Tuesday, 29 December 2020, 20:42 av Björn Smitterberg

Polisen har även i dag fått flera påringningar om att det skjuts smällare och raketer i Margretelundsområdet. En variant av detta var det i Skara där det på Vilangatan sköts raketer och kastades sten mot passerande bilister.

På eftermiddagen i dagstoppades en bil i Vara. det visade sig att föraren saknade körkort sedan tidigare ingripande, och även var drogad. Dessutom var det en annan person som lånat ut bilen. Det slutade med att poliserna tog bilen i beslag, rapporterar föraren för drograttfylleri och grov olovlig körning. Bilägaren rapporteras för tillåtande av grov olovlig körning.