Gå direkt till Nyheten (Göteborgs Filmfestival – i en hotellsäng i Lundsbrunn)

  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 02 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Göteborgs Filmfestival – i en hotellsäng i Lundsbrunn

Publicerad Thursday, 14 January 2021, 11:32 av Redaktionen

Lundsbrunn Resort & Spa är en av ett 10-tal hotellanläggningar som skrivit avtal med att få visa filmerna från Göteborgs filmfestival för sina gäster. Förhoppningen är att få gäster som hyr rum tillsammans, köper popcorn i receptionen, och lägger sig i hotellsängar för att titta på de utvalda filer som ingår i festivalen.

Av de utvalda anläggningarna i västra Sverige är Lundsbrunns en av sju.

– Vi har stora förhoppningar om att samarbetet med Göteborgs filmfestival kommer att tilltala både Skaraborgare och övriga tillresta filmälskare för att på plats i Lundsbrunn uppleva en filmfestival på ett annorlunda och tryggt sätt – säger, Sara Blomquist, marknads- och försäljningsansvarig på Lundsbrunn Resort & Spa – tidigare Lundsbrunns Kurort.