Gå direkt till Nyheten (Stipendier till LVSK-orienterare för arbete med autistiska)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Stipendier till LVSK-orienterare för arbete med autistiska

Publicerad Sunday, 17 January 2021, 08:22 av Redaktionen

Anna-Lena Svensson och Lars Melander, Lidköpings Vintersportklubb, är två av tre ledare i orienteringssporten som tilldelats Silva Care More-stipendiet 2020. Stipendiet belönar orienterare eller föreningar som jobbar extra hårt med frågor kopplade till miljö, inkludering och jämställdhet – vilket var extra viktigt under den gångna pandemisäsongen.

I motiveringen står bl a:
– Anna-Lena och Lasse utstrålar alltid att det viktiga är att ha kul i skogen. Att möta och bemöta barn med NPF (autism) som Lasse och Anna-Lena gör med hjärtat på rätt ställe – så skulle all idrott bedrivas!

______________
Läs mer – klicka