Gå direkt till Nyheten (Flera gripna efter inbrott i Grästorp)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Flera gripna efter inbrott i Grästorp

Publicerad Friday, 22 January 2021, 08:53 av Björn Smitterberg

En grupp tjuvar som använde flera bilar för att kunna fly efter inbrott mot Audio-Video  på Södergatan i Grästorp kunde gripas i natt.

Det var strax efter klockan 3 som larmet gick och poliser var snabbt på plats och konstaterade att det varit inbrott och att minst en bil lämnat platsen. En annan polispatrull får syn på den flyende bilen och det blir ett efterföljande som slutar på Hovslagaregatan i Trollhättan. Tre unga män greps, en fjärde lyckades springande undkomma. I bilen fanns stöldgods från inbrottet.

I Västra Tunhem kontrollerade andra poliser en bil med släpvagn. Två personer lämnade springande platsen. Polisen larmade hundpatrull som dock misslyckades. I släpvagnen hittades en mängd elektronikprylar som troligen kommer från samma inbrott.

En tredje polispatrull kontroller lite senare en bil, och det visar sig vara de två som undkommit hunden som anträffas. Båda grips.

Sammanlagt greps fem personer.