Gå direkt till Nyheten (Gamla Bilden: Fyrverkeri flyttat från nyår)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 01 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Gamla Bilden: Fyrverkeri flyttat från nyår

Publicerad Wednesday, 27 January 2021, 08:44 av Redaktionen

2004, vid jultid, inträffade det kraftiga skalv som ödelade stora område i länder vid Indiska Oceanen, mest känt för hur tsunamin drabbade Thailand och Indonesien. Nyårsfirandet i Lidköping ställdes in, och det planerade fyrverkeriet avfyrades i stället på nationaldagen 2005 invid Lidan.

Har du bilder i dina samlingar som du kan och vill berätta om – skicka dem till redaktion@lidkopingsnytt.nu. Berätta vem du är och vad bilden handlar om. Vet du inte något om bilden är det inte otroligt att läsarna kan lösa problemet.

Bild ur Lidköpingsnytts arkiv.