Gå direkt till Nyheten (Bengt Sandelowsky till ny chefspost för UVA Lidköping AB)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bengt Sandelowsky till ny chefspost för UVA Lidköping AB

Publicerad Thursday, 18 February 2021, 15:33 av - Inskickat material

Bengt Sandelowsky tillträder som eftermarknadschef på UVA Lidköping AB den 1 mars. Han kommer att ingå i företagets ledningsgrupp.

I rollen som eftermarknadschef kommer Bengt att vara ansvarig för affären och organisationen inom företagets eftermarknad. Det innefattar koncernens globala eftermarknadsaffär med kontor i USA, Kina och Indien.

Bengt Sandelowsky har en lång bakgrund inom flera positioner i bolaget inklusive internationella placeringar och chefspositioner. Han kommer att utgå från bolagets Brommakontor, men även arbeta utifrån huvudkontoret i Lidköping.

– UVA Lidköping har välutvecklade och högkvalitativa produkter som är världsledande inom sina områden. Våra kunder investerar i våra produkter för att det ger bästa möjliga ekonomi över lång tid. Tillsammans med vårt globala team ser jag goda möjligheter att utveckla vår eftermarknadsaffär och hjälpa våra kunder att vårda sina investeringar under en lång tid framöver, säger Bengt Sandelowsky