Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 22 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Wednesday, 24 February 2021, 15:08 av Redaktionen

Här är de nya företag som registrerades vid Bolagsverket senaste veckan och som har hemvist i västra Skaraborg.

Publiceras normalt onsdagar, men förskjutningar kan ske av olika skäl. Se tidigare publicering under kategorin Näringsliv.

Lidköping

Phart Invest AB
har bildats med adress Vetegatan3 för att äga och driva obemannade butiker i dagvaruhandeln, samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter. Företaget leds av Per Henrik Artursson, Lidköping.

MarieChristine Förvaltning AB
har bildats på Brantabäcksgatan 25 för att äga och förvalta värdepapper. Företaget leds v Per Jonas Fredrik Edlund, Lidköping.

Bleary Creek Fastighets AB
har bildats på Strandgatan 28 för att utveckla, designa bygga och hyra ut samt förvaltafastigheter och även sälja tjänster m m. Företaget leds av Jörgen Ragnarsson, Lidköping, och Carl Anton Kristoffersson, Lidköping.

Get Going
har bildats på Ladugatan 18 för för att bedriva verksamhet som hälsoinspiratör. Företagets innehavare är Pernilla Johansson, Lidköping.

Götene

Götene Bildemontering AB
har bildats med adress Skånings-Åsaka Nattorp 19, Skara,  för att bedriva bildemontering, försäljning av bildelar och handla med begagnade bilar m m. Företaget leds av Radislav Vujic, och Gordanja Banjac Vujic, Götene.

Melker Holding i Götene AB
har bildats med adress Järnvägsgatan 23 för att förvalta värdepapper och fastigheter. Företaget leds av Gunnar Marcus Berggren, Källby.

Torsgårdens Lantbruk AB
har bildats med adress Skälvums kyrkby Torsgården 3 för att driva lantbruk och entreprenadverksamhet.

Skara

Jonas Friberg AB
har bildats på Skånings-Åsaka Nattorp 17 för att bedriva lantbruk med bl a vindkraft, handel medvärdepapper m m. Företaget leds av Jonas Friberg, Skånings-Åsaka.

Salam HB
har bildats på Kaplansgatan 8 A för att ge nyckelservice och erbjuda hårprodukter. Bolagsmän är Maekele Taghannes Semere och Habtegabr Ghebrab Tehklemichael, båda Skara.

Vara

Blåsippegatan AB
har bildats med adress Alex Alexis AB i Kvänum för att förvalta värdepapper. Företaget leds av Ulla Alexandra Gustafsson. Kvänum.

VaraAspen AB
har bildats med adress Markvägen 6 för att förvaltafastigheter och värdepapper.  Företaget leds av Leif Arne Andersson, Vara, och Christian Jörgen Daniel Blomqvist, Söne.

Holistisk Akupunktur VP AB
har bildatsmed adress Järnvägsgatan 12 i Vedum för att bedriva akupunktur, traditionell kinesisk medicin och örtmedicin, friskvård, handel och utbildning i anslutning till verksamheten. Företaget leds av Marie Veronica Pettersson, Bitterna.

Badmöbelsfabriken
har bildats med adress Kyrkogatan 15 för att sälja badrumsprodukter m m. Innehavare är Karl-Johan Bertil Lewerin, Vara.