Gå direkt till Nyheten (Corona ökade snabbt i Lidköping förra veckan)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Corona ökade snabbt i Lidköping förra veckan

Publicerad Thursday, 04 March 2021, 15:53 av Nyhetstjänsten Newsworthy

Den senaste veckan har 89 nya bekräftade fall av covid-19 rapporterats i Lidköpings kommun. Det är en klar uppgång jämfört med den föregående veckan (+16 fall).

Sett till befolkningen har Lidköping haft 220 nya fall per 100 000 invånare, under den senaste veckan. Jämfört med resten av landet är det här en  ganska genomsnittlig nivå.

Flest nya fall i regionen, sett till befolkningen, rapporterades i Stenungsunds kommun, som hade 790 fall per 100 000 invånare under den senaste veckan.

Den senaste veckan har 25 nya bekräftade fall av covid-19 rapporterats i Götene kommun. Det är ungefär samma nivå som under den föregående veckan. Sett till befolkningen har Götene haft 190 nya fall per 100 000 invånare, under den senaste veckan. Jämfört med resten av landet är det här en  ganska genomsnittlig nivå.

Den senaste veckan har 57 nya bekräftade fall av covid-19 rapporterats i Skara kommun. Det är en klar uppgång jämfört med den föregående veckan (+11 fall). Sett till befolkningen har Skara haft 300 nya fall per 100 000 invånare, under den senaste veckan. Jämfört med resten av landet är det här en förhållandevis hög nivå.

Den senaste veckan har 25 nya bekräftade fall av covid-19 rapporterats i Vara kommun. Det är ungefär samma nivå som under den föregående veckan. Sett till befolkningen har Vara haft 160 nya fall per 100 000 invånare, under den senaste veckan. Jämfört med resten av landet är det här en  ganska genomsnittlig nivå.

Den senaste veckan har 10 nya bekräftade fall av covid-19 rapporterats i Grästorps kommun. Det är en klar uppgång jämfört med den föregående veckan (+5 fall). Sett till befolkningen har Grästorp haft 180 nya fall per 100 000 invånare, under den senaste veckan. Jämfört med resten av landet är det här en  ganska genomsnittlig nivå.