Gå direkt till Nyheten (Bandyfinalerna flyttar in)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Bandyfinalerna flyttar in

Publicerad Monday, 08 March 2021, 11:25 av - Inskickat material

SM-finalerna i bandy kommer att spelas i Recoverhallen i Uppsala den 27 mars, för bästa hemmafinal i tv-sofforna.

– I år blir det en annorlunda finaldag i flera avseenden, där spel i Recoverhallen är en del. Vid årets final satsar vi fullt ut för en helhetsupplevelse för alla tittare i tv-soffan, säger Ola Rosén, Projektledare för Bandyfinalerna i Uppsala.

Det är sedan tidigare bestämt att finalerna spelas utan publik på plats och att evenemanget blir digitalt, för att ge bandypubliken i hela landet möjlighet att följa det live hemifrån.

– I dessa annorlunda tider är flexibilitet viktigt. Vi vill tacka Uppsala för ett fint samarbete där vi tillsammans skapar bra förutsättningar för publiken hemma i sofforna. Genom konceptet Hemmafinalen testar svensk bandy tillsammans med Uppsala något som inte gjorts tidigare och skapar ett bra alternativ för alla bandyälskare som i år inte kan uppleva en traditionell final på Studenternas i Uppsala, säger Pär Gustafsson, Svenska Bandyförbundets generalsekreterare.