Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Thursday, 11 March 2021, 16:06 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som registrerades vid Bolagsverket senaste veckan och som har hemvist i västra Skaraborg.

Publiceras normalt onsdagar, men förskjutningar kan ske av olika skäl. Se tidigare publicering under kategorin Näringsliv.

Lidköping

Inget Nytt AB
har bildats på Gamla Läckövägen 57 för att förädla och sälja begagnade varor, främst trävaror såsom reglar, plank och stockar men även fordon. Företaget ska även erbjuda konsultation inom renovering och byggnation med främst återanvända produkter. Företaget leds av Karl Lars Johansson, Lidköping.

Kajsa Fällström Förvaltning AB
har bildats på Stenport6sgatan 49 B för att äga och förvalta värdepapper och fastigheter. Företaget leds av A Kajsa B Fällström Holmberg, Lidköping.

Morklans Klipperi & Skafferi AB
har bildats på Kållandsö Skateberg för att driva restaurang och kafé i kombination med frisörverksamhet. Företaget leds av Ulla Eva-Lena Fredriksson Karlberg, Kållandsö.

Rahm Psykologtjänst AB
har bildats på Tomtehagsvägen 8 för att bedriva psykologisk verksamhet samt handla med värdepapper och fastighetsförvaltning. Företaget leds av Oscar Rikard Anders Rahm, Lidköping.

Br Persson Holding AB
har bildats på Kållandsgatan 22 för att äga och förvalta värdepapper. Företaget leds av Pierre Pelle Persson och Joakim Olof Persson, båda Lidköping.

M & A Eko AB
har bildats på Tranum Vrånghult 1 för att bedriva ekologisk äggproduktion och växtodling. Företaget leds av Albin Kristofer Stensson, Tranum.

L. Emilsson Massage & Spa
har bildats på Örslösa Stubbegården 3 för att erbjuda massage och spabehandlingar. Företaget leds av Linn Johanna Magdalena Emilsson, Örslösa.

Arne Bergvall Engineering
ha bildats med adress Filsbäck Skogsvillan 1 för att erbjuda teknisk konsultation mot automationsindustrin samt handel med verkstadsmaskiner. Företaget leds av Arne Bergvall, Filsbäck.

LJ Rit & Bygg
har bildats med adress Kållands-Åsaka Lyckebo 1 för att verka som teknisk konsult i byggbranschen. Företaget leds av Lars Gustav Johansson, Kållands-Åsaka.

Escobar Bilvård
har bildats på Storgatan 2 i Järpås för att tvätta och vårda bilar. Företaget leds av Mohannad Fardousi, Järpås.

Götene

JT Bygghandel AB
har bildats på Järnvägsgatan 23 för handel med byggmaterial m m. Företaget leds av Tomas Roger Färén, Götene.

Götene Byggtjänst AB
har bildats på Kestad Kestadtoråp 1 för utföra byggnadssnickeriarbeten, samt äga och förvalta fastigheter och värdepapper.

Kollbogården Gris AB
har bildats på Kinne-Vedum Lövåsa Gård 1 för att driva lantbruk samt svinproduktion. Företaget leds av Dag Stefan Arvidsson, Kinne-Vedum.

HB Bergets Blommor
har bildats på Täljstensvägen 4 i Hällekis för att odla snittblommor och handla med buketter och blomsterarrangemang,

Skara

Malk UK Filial och Malk Invest Ltd UK Filial
har bildats på Klostergatan 12 för att arbeta som filial med utveckling av applikationer m m åt Malk Sweden Ltd i London,respektive förvalta värdepapper och fastigheter. I Sverige leds företagen av Mohammed Altaib Mawed, Skara.

Vara

Hemmaproffs Vara AB
hr bildats på Karlsrogatan 15 i Vedum för att driva e-handel med el-, VVS- och byggprodukter m m samt äga och förvaltaegendom och värdepapper. Företaget leds av Josefin Emilia Carolin Johansson, som är styrelseordförande och VD, samt styrelseledamöterna Kristoffer Frank Johansson, Vedum, Johan Lennart Rolf Rygell, Ryda, John Fredrik Mikael Schyman, Vänersborg.

Silverhem Transport AB
har bildats på Bäckgatan 6 Kvänum för att utföra godstransporter. Företagets VD är Jan Mikael Jens Silverhem, Kvänum.

3H i Vara AB
har bildats med adress Box 66 i Vara för att äga och förvalta fastigheter. Företaget leds av Alf Bo Håkan Johansson, Tråvad.