Gå direkt till Nyheten (Dramatisk natt)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 24 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Dramatisk natt

Publicerad Friday, 19 March 2021, 07:16 av Björn Smitterberg

Det har hänt tre allvarliga händelser för poliser och brandmän under natten till fredagen.

23,11: oliser försöker poliser stoppa en bilist på Rörstrandsleden för kontroll. Föraren drar dock i väg i hög fart och vårdslöst ut på 44:an och polispatruller följer. Det fattas beslut om att använda spikmatta, men den kommer inte till användning. I Holmestad slutar jakten.

Föraren grips och anmäls för vårdslöshet, drograttfylleri och att ej stannat på polisernas stopptecken.

23,51: Brand i villa i Skara. Fyra personer tas om hand av ambulanspersonal och förs till sjukhus med lätta skador, chockade, sedan de tagit sig ut ur sin brinnande villa i Sörskogen. Branden var kraftig när brandmännen kom fram och poliser utreder hur elden uppstått – så länge inget är känt misstänks att elden är anlagd.

02,05 Inbrott i Skara. Det är en bensinstation på Skaraborgsgatan som drabbas. Ett larm löser ut och väktare och poliser möts av en krossade entrédörr men ingen person kvar.  Spårningsförsök misslyckas. Godis, läsk och chips tycks vara stulet.