Gå direkt till Nyheten (Michael Malmborg blir kommunikationschef i Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 23 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Michael Malmborg blir kommunikationschef i Lidköping

Publicerad Wednesday, 24 March 2021, 15:19 av Redaktionen

Michael Malmborg har fått tjänsten som kommunikationschef i Lidköpings kommun. Han är för närvarande kommunikationschef vid Skaraborgs Sjukhus.

Kommundirektör Ulrika Strandrot Frid är mycket nöjd med rekryteringen och säger i en skriven kommentar till medier:
– I Michael får vi en erfaren kommunikationschef som med sin bakgrund kommer att utveckla kommunens kommunikation med såväl invånare som med medarbetare och förenings- och näringsliv samt stärka bilden av Lidköpings kommun som plats och organisation, säger Ulrika Strandrot Frid.

Michael Malmborg är bosatt i Lidköping och har arbetat med kommunikation i olika former i hela sitt yrkesliv, både som journalist, TV-producent, fotograf och kommunikatör innan han tillträdde sin nuvarande tjänst som kommunikationschef på Skaraborgs Sjukhus 2012.

– För mig är det viktigt att kunna göra skillnad i verksamheter som är viktiga på riktigt, vilket gör att jag trivs att arbeta i politiskt styrda organisationer, säger Michael Malmborg.
– Att även få vara med att utveckla organisation och arbetssätt i en nyskapad enhet bidrog till att jag lockades av att söka tjänsten, fortsätter han.

Michael Malmborg tillträder sin nya tjänst den 28 juni 2021. Han var under en period ledamot av kommunfullmäktige, representerande KD.

1 Kommentar
Inline Feedbacks
Visa alla kommentarer
Watchingeye
Gäst
Watchingeye
24 March, 2021 06:21

Ja, allt är ju bättre än att politikerna själva ska kommunicera, för så lågt sjunker dom minsann inte.
Malmborg är en bra pöjk i alla fall…