Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 29 February 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Wednesday, 24 March 2021, 13:16 av Björn Smitterberg

Här är de nya företag som registrerades vid Bolagsverket senaste veckan och som har hemvist i västra Skaraborg.

Publiceras normalt onsdagar, men förskjutningar kan ske av olika skäl. Se tidigare publicering under kategorin Näringsliv i spalten till vänster på sidan

Lidköping  

Peter Simme Invest AB
har bildats på Månesköldsgatan 77 för att äga och förvalta bolag i telekombranschen. Företaget leds av Nils Peter Sture Simme, Lidköping.

Odfree Living AB
har bildats på Kållandsö Odenviks Egendom för att äga, förvalta och hyra ut fastigheter för boende och kommersiell verksamhet samt handel med värdepapper. Företaget leds av Fredrik Andreas Elmers, Kållandsö.

Gustav Witte AB
har bildats på Tomtehagsvägen 17  för att arbeta som arkitekt och teknisk konsult i byggbranschen, samt grafisk verksamhet. Företaget leds av Gustav Göran Ivar Witte, Lidkpöping.

Strandroth Consulting AB
har bildats på Ringvalsvägen 47 för att erbjuda expertrådgivning och forskning inom trafiksäkerhetsfrågor. Företaget leds av Johan Bertil Strandroth, Lidköping.

Götene

Annas Fothälsa i Skaraborg AB
har bildats på Brovägen 15 i Källby för att bedriva medicinsk fotvård, fot- och benmassage, försäljning av fotvårdsprodukter samt erbjuda fotspa. Företaget leds av Anna Maria Rydberg, Källby.

Skara

Brödbaren AB
har bildats på Mejerigatan 26 i Axvall för att driva bageri. Företaget leds av Maria Sjöström, Axvall.

Vara

Sandhem Kompetens AB
har bildats på Sandhem Sparlösa 2 för att verka som konsult åt företagsledningar samt med coachning och rekrytering. Vidare ska bolaget förvalta värdepapper. Företaget leds av Karl Reino Karlsson, Sparlösa.

Dekar Transport AB
har bildats på Varavägen 31 i Vedum för att driva lastbilsåkeri. Företaget leds av Mihai Dan Clim, Vedum.

Hötomts Lantbruk AB
har bildats på Arentorpsvägen 12 för att bedriva växtodling. Företaget leds av Bo Karl Josef Hötomt, Vara, Anders Theodor Hötomt, Ryda, och Carl Johan Hötomt, Vara.