Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Wednesday, 14 April 2021, 13:49 av Redaktionen

Här är de nya företag som registrerades vid Bolagsverket senaste veckan och som har hemvist i västra Skaraborg.

Publiceras normalt onsdagar, men förskjutningar kan ske av olika skäl. Se tidigare publicering under kategorin Näringsliv i spalten till vänster på sidan

Lidköping  

SA Bil i Lidköping AB
har bildats på Sockerbruksgatan 3 för att handla med bilar, samt göra service och underhåll på bilar. Företaget leds av Sinan Ajdidi, Lidköping.

Otterbäckens Padelcenter AB
har bildats på Kastanjevägen 9 för att driva padelcenter med försäljning av sportartiklar. Företaget leds av Erik Martin Johansson, Kjell Sören Persson, Jesper Thomas Eriksson och Jan Staffan Falkenström, alla Lidköping.

Lidköpings Bränneri AB
har bildats på plastgatan 4 för att tillverka destillat från frukt och bär. Företaget leds av Bengt joakim Holghersson, Öboängen.

Götene

Förvaltnings AB Westibulen
har bildats på Box 17 för att förvalta aktier. Företaget leds av Karl Gunnar Andreas Gustafsson, Lidköping, Sven Robert Elovson, Skövde, och David Sven Gunnar Ulinder, Lidköping.

Skara

Appro Lindesberg AB
har bildats hos PNP Stålhallar Hospitalsgatan 1 i Skara för att äga och förvaltafast egendom. Företaget leds av Lars Joachim Willem grundin, Axvall, Berndt Christer Emmesjö, Skara, och Johan Niklas Lindqvist, Täby.

Arborealis Trädexpert AB
har bildats på Skallmeja Hästhalla 4 för trädplantering, trädvård, trädfällning konsultationer, naturvård m m. Företaget leds a Jenny Marie Johanna Långkvist, Skallmeja.

Vara

FRD AB
har bildats på Rydéns väg 2 för att förvalta fastigheter och bolag. Företaget leds av Felix Ryttegård, Vara.

JRP Invest AB
har bildats på Torggatan 2 för att förvalta fastigheter och värdepapper. Företaget leds av Johnny Mikael Puska, Vara, och Reino Juhani Puska, Tråvad.

Grästorp

T12 Fastighetsservice
har bildats på Tengene Olof Månsgården 12 för att utföra snickerier, byggservice, ROT-renoveringar, takbyten samt uppdrag med kakel och klinker. Företaget leds av Jonas Fredrik Hellqvist, Tengene.