Gå direkt till Nyheten (Ny ordförande i styrelsen i Företagarna Lidköping)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 05 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Ny ordförande i styrelsen i Företagarna Lidköping

Publicerad Tuesday, 20 April 2021, 11:51 av - Inskickat material

Vid årsmötet för Företagarna Lidköping den 17 mars valdes Carl-Magnus Täng till ny ordförande och han efterträder Mårten Sondén, som med sina 9 år på ordförandeposten nu valt att lämna över ordförandeklubban.

– Det känns utvecklande och inspirerande att få ta över ordförandeskapet”, säger Carl-Magnus Täng som till vardags är delägare och driver Thingsatweb Sweden AB och Flow Process Sweden i Lidköping.

– Avtackning av Mårten kommer att ske under våren – men vi är glada att ha honom kvar som ledamot i styrelsen. Mårten har en lång och gedigen erfarenhet av Företagarna i Lidköping och det är otroligt värdefullt”, säger Carl-Magnus Täng.

En majoritet av styrelsen sitter kvar från tidigare år. Vid årsmötet valdes en ny ledamot: Agnetha Björnsdotter Berglund. Agnetha är medlem sedan tidigare i föreningen och driver Kullans Lycka AB utanför Lidköping.

– Det känns helt rätt att ingå i styrelsen. Med vår samlade och breda erfarenhet tror jag att vi är väl förberedda för både möjligheter och utmaningar för föreningen under kommande år”, säger Agnetha Björnsdotter Berglund, som även är vald till sekreterare.

Företagarna Lidköpings styrelse består även av Jan Blom (ledamot), Johan Norrbin (ledamot), Anette Furuby Björkman (ledamot) och Mårten Sondén (ledamot).