Gå direkt till Nyheten (Veckans nya företag)

 
  1. Lidköpingsnytt.nu
  2. 03 March 2024

Sök i Lidköpingsnytt arkiv

Mer eller mindre relaterat

Veckans nya företag

Publicerad Wednesday, 21 April 2021, 14:29 av Redaktionen

Här är de nya företag som registrerades vid Bolagsverket senaste veckan och som har hemvist i västra Skaraborg.

Publiceras normalt onsdagar, men förskjutningar kan ske av olika skäl. Se tidigare publicering under kategorin Näringsliv i spalten till vänster på sidan

Lidköping  

SKVD AB
har bildats på Framnäsvägen 1 för att driva möbelhandel och förvalta värdepapper. Företaget leds av Sammy Mathias Kull och Anna Maria Agnar, Lundsbrunn.

Laserclean Lidköping AB
har bildats på Bågegatan 16 för att med laserteknik bedriva rengöring från rost, sot, klotter, fett, färg, oxider m m. Företaget leds av Hans Ove Börje Lundgren, Lidköping.

Acconova HR AB
har bildats på Tådene Gärdebo för att bedriva personaluthyrning inom ekonomistyrning, redovisning och företagsledning. Företaget leds av Olov Kristoffer Berg och Lina Viktoria Berg, Tådene.

Compens8 by Blockchain Sweden AB
har bildats på Bryggerigatan 5 för att utveckla verksamhet kopplad till blockchain och mjukvarulösningar inom området utsläppsrätter. Företaget leds av Margaretha Cecilia Ryegård, Lidköping.

Hogs Glass & Fik Kållandsö har bildats på Nordtorpsvägen 3 för att driva servering i Brostugan vid Ulleredsbro. Företaget leds av Olivia Anna Viola Holm, Göteborg.

Götene

JKTF Holding AB
har bildats på Järnvägsgatan 23 för att förvalta värdepapper. Företaget leds av Jonas August Karlsson, Götene.

Källby Padel AB
har bildats på Sjöåsen Sjöviken 1 för att driva padelanläggning. Företaget leds av David Wilhelm Berglund, Källby, Anna Madeleine Engel, Källby, Filip Gustaf Erik Svensson, Skeby, och Sandra Martina Helen Svensson, Skeby.

Kvarnemons Skog och Alltjänst
har bildats på Holmestad Kvarnemon 2 för att bedriva skogskötsel såsom röjning, plantering, fällning av övergrova träd, ta hand om vindfällen och granbarkborreangrepp, samt även fällning och bortforsling i träd från trädgårdar. Företaget leds av Karl Henrik Karlsson, Holmestad.

Fullösa Hästhagen Entreprenad
har bildats på Fullösa Hästhagen 1 för att driva snickeri, måleri, fastighetsskötsel, maskinentreprenad såsom grävning. Företaget leds av Mikael Patrik Bäck, Fullösa.

Bara Maria
har bildats på Svenstorp 31 för att arbetamed handelsutveckling i Götene kommun. Företaget leds av Maria Eleonora Barath, Götene.

Skara

Barka Mejeri
har bildats på Valhallagatan 19 B för att driva mejeri med ostproduktion m m. Företaget leds av Samiel Stefanos Ghilemariam, Skara.

Vara

Thirsty Friends Holding AB
har bildat med säte i Vara kommun men med adress Kyrkogatan 11 i Göteborg. Företaget ska bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, städning, personaluthyrning, handlamed värdepapper och förvalta ägarandelar i bolag. Företaget leds av Marcus Karl Martinsson, Onsala.